top of page

Kuidas on meie tootmine korraldatud?

  • Jahutatud liha saabub kööki

  • Manuaalne kõõluste, kelmete ja kõhrede eemaldamine

  • Hakkliha valmistamine spetsiaalses seadmes.

  • Toodete vormimine

  • Šokikülmutamine temperatuurini -18 kraadi

  • Pakkimine vaakumpakenditesse ning meie ilusatesse karpidesse

Meie projekt keskendub gurmeekotlettide tootmisele kõrgekvaliteedilistest looduslikest koostisosadest. Pärast pikka katsetamist töötasime välja tasakaalustatud retsepti ja toorelt 85-grammise optimaalse kaalu. Just selline suurus ja kuju sobivad ideaalselt kiireks valmistamiseks, säilitades samal ajal kõik todus olevad parimad omadused ja maitsed.

Meie tootmine on täielikult sertifitseeritud ja vastab kõigile sanitaarstandarditele

  • Tootmisruumid vastavad kõigile toidutootmise nõuetele, mida kinnitavad tunnistused ja dokumendid

  • Kvaliteedikontroll kõigil etappidel

  • Kasutame toorainet, mis on läbinud sanitaarset kontrolli

  • Palju liha kotlettides!

  • Kasutame ainult jahutatud liha.

  • Täiuslik kvaliteet, kõik söömiskõlbmatud osad eemaldatakse töötlemise käigus.

Tootmine LaCotelette
Tootmine LaCotelette
Tootmine LaCotelette
Tootmine LaCotelette
Tootmine LaCotelette
Tootmine LaCotelette
  • Telegramm
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page